Citroën C4 Picasso

1.2 PureTech 130Pk Selection
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control
  • Metaalkleur
  • Navigatiesysteem full map
  • Radio cd speler
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 84.991 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
NL-718-Z
CarrosserieMPV
Bouwjaar2017
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)444 X 183 X 163
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Nette origineel Nederlands geleverde Picasso recent voorzien van nieuwe All Season banden en volledig dealer onderhouden. Prijs is geheel rijklaar inclusief benodigd onderhoud, volledig poetsen, minimaal 11 maanden APK, minimaal 1/2 tank brandstof, 1 jaar Europese Mobiliteit service en 12 maanden BOVAG garantie.

Het is een nette en comfortabele auto, deze Citroën C4 Picasso. Hij heeft 84991  kilometer gelopen, de onderhoudsgeschiedenis is bekend. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Veel en veilig zicht krijgt u door de panoramische voorruit, maar ook een heerlijk ruimtelijk gevoel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, verschuifbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen achter en metallic lak.

Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. Met het full map navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Even muten, een andere zender of track kiezen? Geen gerommel, het gaat moeiteloos met de audiobediening op het stuur. Parkeerplekken worden er niet ruimer op. Maar met de aanwezige parkeersensoren krijgt u deze Citroën C4 Picasso zonder problemen op z'n plaats. Met regensensor, cruise control, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze auto helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control
Metaalkleur
Navigatiesysteem full map
Radio cd speler
Achterstoelen drie
Achterstoelen verschuifbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Financieren